OM OSS

och vårt koncept...

Det ska vara enkelt att ta betalt

Kvalitet och hållbarhet!

Vi har högsta kvalité på både hårdvara och mjukvara! Hållbara och snabba maskiner i kombination med driftsäkra kassaprogram! Med över 10 år i branschen står vi och vår erfarenhet till tjänst så du kan göra det du är bäst på: att driva ditt företag, låt oss ta hand om kassasystemet, nätverket och allt annat IT-relaterat!

Efter tolv år i branschen och mer än 20 år erfarenhet inom data och IT kan vi garantera högsta nivå när det gäller teknisk support och driftsäkerhet!

Vårt koncept

POS Solutions introducerar "ALL INCLUSIVE", där ALLT ska ingå i priset, inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer!

Medan våra konkurrenter erbjuder 60 månaders avtal har vi valt att korta avtalstiden med ett helt år! Våra avtal är alltid 48 månader! I våra priser ingår, förutom det som nämns i varje kassapaket, service och support 24/7, programmering, leverans, installation och utbildning. Även uppdateringsavgifter och licensavgifter ingår! Ni kommer att få tillgång till beckoffice online helt utan extra kostnad, där ni kan se omsättning i realtid, rapporter, artiklar med priser och lager samt personalens arbetade timmar och mycket mer.

Vi utför alla nätverksrelaterade uppgifter så som kabeldragning och eventuella switchar, routrar utan extra kostnad Dessutom erbjuder vi hårdvarugarantier under hela avtalstiden. VPN avgifter och SMS avgifter som skickas vid bokningar ingår! Kortterminalavgifter (terminalavgifter, terminalhyra och service och repair) och contactless funktion, Apple-pay samt Samsung-pay ingår i priset på våra terminaler!

Det många företagare inte inser är att det är transaktionsavgifterna som är en av de största utgifterna de har. Oftast märker man inte det eftersom kortinlösaren tar sina avgifter innan de skickar vidare pengarna till ditt konto. Man får ingen fysisk faktura och därmed inte inser sina kostnader från inlösenavtalet. Genom vår samarbetspartner kan vi sänka era kortavgifter till: Debit 0,26% Credit 0,36%